Paradox Period Oy


Paradox Period Oy:n juuret ovat syvällä suomalaisen tekstiilin-ja lipunpainamisen historiassa.Tietotaitoa on saatu v.1929 perustetun Helsingin Taidevärjäämö Oy:n kokemuksesta ja menetelmistä lipunpainajana sekä v.1960 perustetun E.Helenius Oy:n – pohjoismaiden suurimman tekstiilipainon – monipuolisesta osaamisesta. Niiltä juurilta ovat syntyneet v.1981 perustettu Helsingin Lipputehdas Oy, v.1982 perustettu Helmipaino Oy,v.1984 perustettu Printscorpio Oy ja v.1990 perustettu Paradox Period Oy.

Paradox toimii Aitoossa kylässä jossa on yli 40 vuoden ajan painettu tekstiilejä,tänään Aitoossa työskentelee lipunteon parissa yli 100 henkilöä. Paradoxin vahvuus on erinomainen henkilökunta,jonka ammattitaito ja vastuuntunto ovat ylittämättömät,jokaisella on monipuolinen kokemus lipunteosta ja tekstiilien painamisesta.

Paradoxin kaikki tuotteet tehdään parhaille mahdollisille materiaaleille ja painetaan tai tulostetaan käyttötarkoituksen mukaan valituilla väreillä. Lippujen ja banderollien värit ovat parhaat valon-ja säänkestoarvot omaavia värejä. Painettavat materiaalit ovat hyvin monipuoliset aina 55g/m2 painavasta polyesteristä 400g/m2 painavaan froteeseen. Perinteisen painotekniikan rinnalle on tullut uusia digitaalisia painolaitteita,joilla kuvat siirretään kankaalle ja tietysti ulkokäytön kestävin värein.

Lippujen tai banderollien koot eivät ole meille ongelma vaan teemme kaikki asiakkaan toivomuksen mukaan oli se sitten metsästysseuran hihamerkki tai Helsingin keskustan liiketalon julkisivun peittävä banderolli.

Toivomme että voimme näyttää osaamisemme myös Sinulle.

Tervetuloa asiakkaaksemme!